Aşa cum vă spuneam, next stop după Corretto a fost la Fabrica de Brioşe, care şi-a deschis o nouă locaţie pe Ţepeş Vodă la nr.2. O fabrică dulce de prăjituri de casă? Imposibil să nu fie pe gustul meu! Sweets makes my life better! Dar haideţi să vă povestesc mai multe despre aceste deserturi din ingrediente naturale şi cam ce am degustat acolo!

 

 

Toată această poveste dulce a început în urmă cu câţiva ani, când tânărul antreprenor Nicu Giaca şi-a propus să aducă în faţa constănţenilor un alt concept de “cofetarie” – acela al prăjiturilor home-made. Inspirat de toate minunăţiile pe care le făcea în copilărie împreună cu sora lui, sub atenta supraveghere a mamei lor, Nicu s-a gândit că ar putea crea un business în acest sens. Aşa că după ce a fost stabilită lista cu produse, a fost făcut şi primul pas. Cele 2 spaţii de pe Lahovari aveau să devină cunoscute tomitanilor drept Fabrica cu brioşe – cofetaria şi laboratorul. Gustul autentic al brioşelor cu căpşune şi banane a fost semnătura pe care iubitorii de dulciuri au reperat-o imediat.

 

 

Spaţiul s-a potrivit de minune cerinţelor noastre! Până şi faptul că pereţii erau roz a venit să completeze idea noastră de fabrică de dulciuri. Noua locaţie este perfectă, aici am mutat şi laboratorul. Mai mult, faptul că se află într-o zonă centrală este iarăşi un mare plus. Imposibil să nu treci pe Ţepeş Vodă şi să nu-l reperezi în apropierea semaforului.” ne explică Nicu.

 

 

Brioşele cu cremă de unt – printre preferatele mele – şi biscuiţii cu cacao şi nucă ne aşteptau cuminţi gata să ne deseneze curcubeul mult aşteptat. Mai mult, am aflat cu plăcere despre Cupcake Factory că livrează prăjituri într-una dintre cafenelele unde obişnuiesc să-mi petrec dimineaţa. Simţeam eu ceva caracterisic lor în checul cu banane.

Ghiciţi cine îşi sărbătorea ziua fix atunci? #sweet28

 

Iat-o şi pe cea mai tânără vloggeriţă pe care am cunoscut-o până acum – fata cea mică a Fabiolei – super dulce!

 

Şi pentru că şi în acest domeniu există trenduri”, aflăm de contănţeni că încep să guste” cum trebuie torturile construite din mono-porţii. Este elegant şi practic în acelaşi timp, iar tortul popriu-zis rămâne etajul superior şi toată lumea este împăcată. În ceea ce priveşte aspectul şi compoziţia dulciurilor, Nicu rămâne fidel coloranţilor naturali – afinele pentru mov, sfecla pentru roşu gen. Doar decoruri miniaturale din pasta de zahăr şi.. cam atât. În rest, dulciuri home-made cât mai sănătoase posibil şi, totodată, kids-friendly.

Reţeta lui Nicu preferată - blat de pandişpan cu cremă de vanilie şi straturi de fructe! #tortuldeziualui

 

 

Ce îşi doreşte pentru 2018? “După această mutare şi un an plin de evenimente şi investiţii, anul acesta vom culege roadele. Clienţii noştri ne ştiu şi din magazinele fizice şi din mediul online – chiar dacă nu avem un shop virtual. Vin constant şi comandă în funcţie de preferinţe şi de evenimentele fericite din viaţa lor! ” – Nicu Giaca, Owner Cupcake Factory.

 

Vedeţi mai multe imagini în Galeria FOTO

Posted by: TomiStyle

Photo credits: Photo Phantasy

25 ianuarie 2018

powered by social2s
Joomla SEF URLs by Artio